I morgen torsdag åbner Iværksætterhuset i Gellerup formelt. I oktober var der åbent hus i det, der dengang hed Gazellefarmen. Men nu kommer den officielle åbning med borgmester Jacob Bundsgaard som taler, og navnet er nu slet og ret Iværksætterhuset.
Det ligger på hjørnet af Karen Blixens Boulevard og Inger Christensens Gade. Her kan unge iværksættere boltre sig på 760 kvadratmeter.
I en pressemeddelelse fra Brabrand Boligforening hedder det:
"Iværksætterhuset er et springbræt – en seriøs og forpligtende mulighed for unge producerende iværksættere med en plan, der kan bære vækst, men mangler modning. Den modning sikres gennem et forpligtende og fokuseret samarbejde med erfarne mentorer."
Husets ambition er, at idéerne, der foldes ud i iværksættercentret, skal være stærke og bæredygtige nok til at blive morgendagens vækstvirksomheder.
I de 760 kvadratmeter store hus vil de nye virksomheder kunne bruge værksteder, lager, kontorplads og butikker.

Borgmester Jacob Bundsgaard vil forestå den ofcielle åbning af Iværksætterhuset, mens repræsentant for Iværksætterhuset, Carl Erik Skovgaard og Jens Skinnebach fra A. Enggaard A/S vil fortælle om visionen, udfordringerne, ambitionerne og målsætningerne. Derudover vil iværksætter og investor Moonis Kamil fortælle om iværksætteri i fremtidens Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.