Nour Al-Hatto er en 25-årig kvinde, som bor på Toveshøj. Hun er født i Kuwait og flygtede til Danmark sammen med sin familie tilbage i 2001 som 9-årig. Hun er gift og har to børn. En datter på syv år og en dreng på to år.
Hun gik i folkeskole i Danmark og senere på en handelsskole. Hun har også taget nogle enkelte fag på HF.
Nour gik på en masse skoler, som til sidst førte til hendes drømmeuddannelse. Hun færdiggjorde sin uddannelse som kosmetolog tilbage i 2015.
Efter hun blev færdig med sin uddannelse, havde hun svært ved at finde et fast job. Hun lavede ikke anden praktik og som afløser. Det havde hun ikke lyst til længere, da hun har børn og gerne vil have styr på sin tid, så det var der, at tanken om at blive selvstændig opstod. Hun startede først med en lille klinik derhjemme, hvor kvinder og piger kunne få en behandling, men til sidst ville hun gerne udvide klinikken.

Fandt endelig en butik

Hun ledte i meget lang tid efter et lokale på Jægergårdsgade, men hun kunne ikke finde en butik, der skulle lukkes, og da Jægergårdsgade er et eftertragtet sted, var der altid lang kø til de forskellige hjørner, men efter lang søgen fandt hun endelig til sidst et hjørne, hvor en butik skulle lukke, og hvor hun følte, at det kunne være et passende sted for sin butik.

Hun har nu en butik der hedder Clinique Nour.
Hendes klinik består bl.a. ansigtsbehandlinger, farvning af øjenbryn og øjenvipper, voksbehandlinger, massage og så videre. Nours klinik kan findes på Jægergårdsgade 37. 
Hendes hjemmeside er her: https://cliniquenour.dk 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.