Ilham Mohamed fra Toveshøj og Abdinasir Jama Mohamed fra Gellerupparken er blandt de nominerede til prisen som Årets Boligsociale Ildsjæl.
Uddelingen af prisen sker for at gøre opmærksom på og hylde de mange ildsjæle, der er i byens udsatte boligområder. Den uddeles til en eller flere frivillige, der har gjort en afgørende forskel i deres boligområde gennem året. Det kendertegner alle de nominerede, at de går foran og er til inspiration for alle i boligområdet.
Vinderen af prisen vil blive offentliggjort af borgmester Jacob Bundsgaard på Det Boligsociale Fællessekretariats nytårskur torsdag den 4. januar. Prisen er på 3.000 kr., som er doneret af Arbejdernes Landsbank. Til nytårskuren vil alle de nominerede ildsjæle blive anerkendt.
Det er tiende gang, at Det Boligsociale Fællessekretariat uddeler prisen til Årets Boligsociale Ildsjæl.
Alle de nominerede kan ses på Det Boligsociale Fællessekretariats hjemmeside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.