I morgen onsdag afsløres det, hvordan den kommende Sports- og Kulturcampus kommer til at se ud – og hvem der skal bygge den.
Tre internationalt anerkendte arkitektfirmaer har knoklet i månedsvis på at tegne Aarhus’ kommende Sports- og Kulturcampus. Sports- og Kulturcampus bliver Gellerup og måske endda hele Aarhus’ nye samlingspunkt med blandt andet bibliotek, beboerhus og bevægelseshus.
Afsløringen af vinderprojektet foregår 20. december kl. 11.30–12.30 E&P huset, Dortesvej 37, 8220 Brabrand
Her sætter Helhedsplanen for første gang billeder på den nye campus.
På sigt er det også meningen at bygge et stort Verdensbad som del af campus, men finansieringen er ikke på plads. Det er den til gengæld for Beboerhuset, Biblioteket og senest også Bevægelseshuset, da Salling-Fondene toppede op med et tilskud på 25 mio. kr. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.