Vi har alle hørt om Donald Trumps beslutning om at anerkende Jerusalem som Israels hovedstad, Vrede reaktioner på besættelsen af de palæstinensiske områder er velkendte… Men jeg er lige så interesseret i de ukendte historier og de vinkler, som vi ikke umiddelbart ser.
Forud for en planlagt demonstration foran E&P-huset onsdag aften kunne der ses neonlys og høres mellemøstlig musik. Nogle tændte fyrfadslys, som stod på jorden. Det danske og det palæstinensiske flag sås side om side. En dreng gik rundt med det palæstinensiske flag om sig.
Der var ingen, der talte højt. Folk ventede på talere og gjorde det i relativ tavshed. Det var som en menighed, der ventede på gudstjenesten med stille musik.
Se video med mere fra optakten her 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.