Toveshøjs bestyrelse havde i år igen inviteret til fastelavnsfest med tøndeslagning i Laden.
På trods af en regulær snestorm mødte der 110 børn op med mor og far. De var klædt ud som små prinser, prinsesser, feer, hekse tigerdyr, sygeplejersker, stuepiger, taekwondokæmpere, superman/women, Batman, cowboys, riddere, sørøvere, skovfogeder, motorcykelbetjente og racerkørere.
Traditionen tro måtte børnene tegne på tønderne inden tøndeslagningen gik i gang. Foto: Anett Sällsäter Christiansen

Der var tre tønder, delt op efter alder og den sværeste tønde at få ned var 0 – 3 år, hvor der blev kæmpet en brav kamp om at få den lille paptønde ned. Til slut lykkedes det Chanell på 3 år, med lidt hjælp af sin mor og hun blev kattekonge.
Det var en meget hyggelig eftermiddag med gæster fra Gellerupparken der deltog i festen. Der blev spist fastelavnsboller, drukket flere liter saftevand og sjippet, inden slikposerne blev delt ud sammen med en juice.
Der blev også gået til tønden hos de lidt større børn. Foto: Anett Sällsäter Christiansen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.