Alle beboere i Brabrand Boligforening inviteres til at komme med ideer og ønsker til fremtidens Skræppeblad
I snart 50 år har Brabrand Boligforenings beboere i Skræppebladet kunne følge med i stort og småt og læse om, hvad der rører sig hjemme i afdelingen, på boligforeningens administration eller ude i den store verden.

Gennem alle årene er det en redak­tion bestående af beboere fra afde­lingerne, der har skrevet artiklerne og været med til at bestemme, hvilke historier der skal i bladet.

Skræppens redaktion inviterer nu alle beboere til at komme med ideer og ønsker til, hvordan fremtidens beboerblad skal se ud, og hvad det skal indeholde.
Det foregår lørdag den 17. marts i E&P Huset midt i Gellerup fra kl. 10 til 15. Foto: Ali Kais

Trykt blad, hjemmeside og Face­book
I dag udkommer Skræppebladet otte gange om året. Og vi har en hjemmeside, hvor du kan læse bladet elektronisk. Her er også et arkiv med elektroniske udgaver tilbage til 2003. Derudover har Skræppebladet en Facebook-side, der pt. ikke er så aktiv.

Vi ved, at nogle beboere gerne vil læse Skræppebladet elektronisk, mens andre godt kan lide at have et trykt magasin mellem hænderne. Vi vil gerne opfylde flest muliges ønsker, og samtidig giver hjemmesiden også mulighed for at lave mange flere opdateringer på aktuelle boligforeningsting, som foregår mellem udgivelserne af det trykte blad.

Så der er lagt op til, at Skræppens brainstorm-dag kommer vidt om­kring med diskussioner af både ind­hold, formidling og udgivelsesforma­ter. Hvis du har lyst til at blande dig, så hold dig ikke tilbage.

Tilmelding senest torsdag den 14. marts til redaktionssekretær Elsebeth Frederiksen på 41 42 87 92 eller mail på redaktion@skraeppebladet.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.