Tovshøjskolen bliver slået sammen med Ellekærskolen til sommer. Den nye fusionsskole kommer til at hedde “Ellehøjskolen”. Det skriver Lokalavisen Aarhus.

Det er eleverne fra de to skoler, som har lavet afstemning om et nyt navn. De kunne vælge mellem “Tovskærskolen”, “Vesthøjskolen” eller “Ellehøjskolen”. Det sidstnævnte navn fik 188 stemmer og valget faldt derfor på “Ellehøjskolen”.

Navnet er allerede blevet godkendt af Børn- og Ungerådmand Thomas Medom (SF). Helle Mønster er fusionsleder for Ellehøjskolen og sidder med i fusionsbestyrelsen, hvor bestyrelsesmedlemmer fra både Tovshøjskolen og Ellerkjærskolen er med.

I 2025 kommer den helt nye skole til Ellehøjskolens børn til at stå færdig.

Skriv dit barn op

Er dit barn født i 2014, skal du skrive dit barn op til skolestart i 2020.
Det oplyses i et nyt dokument, at forældre til børn, som bor i Tovshøjskolens eller Ellekærskolens distrikt, skal komme på enten Tovshøjskolen eller Ellekærskolen for at skrive barnet ind. Det er nemlig ikke muligt at gøre det digitalt.

Der vil være indskrivningsdage på Tovshøjskolen og Ellekærskolen:

Onsdag d. 4. december 15.30-18.30
Torsdag d. 5. december 15.30-18.30
Fredag d. 6. december 11.00-16.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.