Stand-up komikeren Ghaith Kashkul kiggede forbi Gellerup.nu’s redaktion, da han var i bydelen for at gøre klar til sit juleshow. På fredag kan du se ham optræde for kun 49 kr. på Gellerupscenen.

Han er 23 år, flygtede til Danmark som 2-årig fra Irak og startede sit liv i Skagen. Han endte på Sjælland, men turnerer lige nu i hele Danmark med sit stand-up show. Komikeren Ghaith Kashkul er uddannet religions- og dansklærer, men har altid drømt om at være stand-up komiker. “Humor har ingen farve. Humor er det, der kan samle os, uanset om du er hvid, brun eller noget tredje”, siger han.

Ghaith har set krig og flugt på tæt hold og bruger tit krigen som tema i hans shows. Denne gang er hovedtemaet dog julen, da det er en begivenhed, der samler rigtig mange. “Julen er så pissedansk,” siger han og har valgt det som tema i december måned. Han gør det godt, eftersom hans videoer er blevet set over 1 million gange på kun tre måneder.

“Jeg elsker Aarhus”
I modsætning til nogle komikere, som vælger Gellerup fra, har Ghaith valgt at optræde på Gellerupscenen. “Det er første gang jeg er her. Folk er meget venlige, men man bemærker hurtigt, at der er flest tosprogede i området”, siger han med et smil. “Og hvis der er et sted, som har brug for at grine lidt, er det nok det her sted,” påpeger han.

Ghaith synes, at Gellerupscenen er fed, og ser frem til at optræde på fredag. “Jeg glæder mig til at få folk herfra til at grine og hygge sig. Jeg elsker Aarhus, og jeg mener, at vi alle har brug for at grine lidt med hinanden og ikke af hinanden”, siger komikeren afslutningsvis.

Du kan købe billetter til hans show her. Man kan også møde op på Gellerupscenen og købe billet ved indgangen, men det er først til mølle.

 

 

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.