Den 2. og 3. april bliver landets bedste håndværkere kåret i Cirkusbygningen i København. Her vil Ahmad Mansour repræsentere Brabrand, da han er blandt landets bedst anmeldte malere. 

Hjemmesiden www.anmeld-haandvaerker.dk er landets største anmeldelsesside for håndværkere. Her har Ahmads firma, Plusmaleren, fået en elitesmiley og scoret hele 4.8 point ud af 5. Det er grunden til, at han nu er udråbt som finalist til konkurrencen “Årets Håndværker” i København. Men hvem er Ahmad egentlig? Gellerup.nu er dykket ned i hans personlige historie.

En målrettet dreng fra blokken på Dortesvej
Ahmad Mansour er en 24-årig dansk-palæstinensisk mand. Han er opvokset på Dortesvej i Gellerup. Her boede han i 22 år, hvorefter han flyttede til Karensvej i Skovgårdsparken. Som barn har han gået på Lykkeskolen, en privatskole som lå ved Bazar Vest. I dag er den lukket.

Når man spørger Ahmad, hvordan han besluttede sig for, at maleruddannelsen var det rigtige for ham, svarer han: “Efter at have prøvet malerfaget af i en praktik, besluttede jeg mig for at starte på Aarhus Tech.” Han syntes det var sjovt at male, og især det med, at man hele tiden møder op på “nye arbejdspladser” var en afgørende, spændende faktor for ham.

Efter han blev færdiguddannet, arbejdede han som maler i forskellige firmaer i fire år. Herefter besluttede han sig for at starte sin egen malerviskomhed i Brabrand. I dag har han en medarbejder, men har ambitioner om at vækste og ansætte op til 5-6 medarbejdere.

maler i Brabrand, Plusmaleren
“Når kunderne er glade, er vi glade,” siger Ahmad, som arbejder på fuldtryk sammen med sin medarbejder, både i hverdage og weekender, for at nå ud til kunderne.

Ahmads opskrift på succes
Ahmad virker utrolig venlig og svarer meget kort og præcist, når man taler med ham. Det er lignende indtryk brugerne af hans malerservice har fået af ham: “Venlig, rar at snakke med, omhyggelig” er ord som bliver gentaget om Ahmad og hans makker i rigtig mange af anmeldelserne. Det kan man kun nikke genkendende til, efter at have snakket med ham en halv times tid.

Når man spørger Ahmad, hvad det er, der gør dem til en af de bedste i branchen, svarer han: “Vi er gode til at snakke med vores kunder. Vi går op i kvalitet og går hele arbejdet igennem når vi er færdige med at male.” Ahmad fortæller også, at de tager klager alvorligt og retter op på fejl og mangler uden at tage noget for det.

“Jeg troede ikke på det, da jeg blev ringet op og fik at vide, at vi var indstillet til prisen som årets maler,” slutter Ahmad med at sige med et ydmygt smil.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.