Til trods for at alle planlagte fællesaktiviteter og møder for Bydelsmødrene i 8220 blev aflyst for en uge siden og frem til efter påske, har Bydelsmødrene i denne svære tid, hvor næsten hele landet er lukket ned, hjulpet flere personer med at svare på nogle af de spørgsmål der melder sig.

Vi har modtaget mange opkald, hvor vi belyser og orienterer om de forskellige politiske tiltag, som regeringen og Folketinget træffer, men også hører hvordan det står til hos den enkelte, og om der er noget de mangler hjælp til.

Desuden har Bydelsmødrene bidraget med at oversætte forskellige informationer om Coronavirus og de forholdsregler, vi som borgere skal tage. Det drejer sig både om informationer der gælder på nationalt plan såvel som vigtig viden for lokale beboere.

Bydelsmødrene hjælper også med indkøb til de mere sårbare mennesker i vores lokalsamfund. Mange Bydelsmødre arbejder på forskellige plejehjem og medvirker dermed til at passe på de ældre i vores samfund.

Med disse forskellige ting bidrager Bydelsmødrene ikke kun med at passe deres arbejde, men vi hjælper samtidig også vores lokalområde og beboerne i disse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.