”Hvornår skal vi lave nogle pandekager?”

Søndag middag var der gang i bålgryderne på pladsen foran Nordgårdhallen, hvor E&P Husets røde containere nu er placeret. Lokalområdets familier var inviteret til friluftsliv og hyggeligt samvær i det fine sommervejr.

Desværre var fremmødet forholdsvis beskedent, måske på grund af weekendens eid-fejring. Men de der kom, havde det hyggeligt – og børnene fik prøvet de forskellige aktiviteter af. Især pandekager over bål var en stor attraktion.

Det var anden gang, E&P Huset bød på frilufts-aktiviteter. Husets nye leder, Sophie Rasmussen håber at kunne fylde huset og omgivelserne omkring det med aktiviteter.

”Vi vil gerne lave noget, hvor familier kan komme ud og lave noget sammen med deres børn – og møde hinanden,” fortæller Sophie Rasmussen.

”Vi overvejer faktisk at lave et permanent bålsted. Det er en rigtig godt sted at mødes og snakke med hinanden. Der er et eller andet ved at sidde omkring et bål, der bare går dybt ind i mennesket. Det er bare en rar måde at møde nye folk på.”

Det kan du også prøve d. 27. september, hvor E&P Huset i samarbejde med friluftsfolkene i AwayOut næste gang inviterer til udendørs aktiviteter.

Ramasjang sender live i festugen
I det hele taget kan du regne med, at der kommer til at ske en masse i og omkring E&P Huset. Allerede i slutningen af august har stedet i forbindelse med Aarhus Festuge flere aktiviteter.

På festugens første dag, fredag d. 28. august, byder E&P Huset på en koncert. Sophie Rasmussen kan dog endnu ikke afsløre detaljer.

Desuden kommer folkene fra DR´s børneprogram Ramasjang også forbi, formentlig tirsdag d. 2. september, hvor man vil sende live fra Gellerup. Der vil blive værksteder og aktiviteter med fokus på fugle. Interesserede børn fra lokalområdet kan være med, men det kræver dog tilmelding på forhånd. Der kommer flere informationer senere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.