Nordgårdhallen ligger lidt grå og trist midt i Gellerup – men i de kommende uger kommer der masser af farver på gavlen, der vender ud mod E&P Huset. Kunstneren Thomas Kruse vil sammen med lokale beboere male et kunstværk på gavlen.

De fleste i Gellerup kender de to gavlmalerier, der har siden 1980´erne har prydet enderne af blokkene B6 og B7. Det var kunstneren Thomas Kruse, der stod bag malerierne. Og nu tager han fat igen.

Med økonomisk støtte fra Aarhus Kommunes pulje for lokal samskabelse samler han de kommende dage et hold af lokale beboere. De skal forandre den snavsede grå endevæg ud på Karen Blixens Boulevard til et farvestrålende humørfyldt maleri.

Det er Gellerup Fælleråd, der sammen med de aktive fra Gellerup Gavlmalergruppe har taget initiativ til udsmykningen på Nordgårdhallen.

Aarhus Kommune har besluttet, at Nordgårdhallen skal sælges, men det er endnu ikke afgjort, hvornår det skal ske. Indtil videre får hallen altså nyt liv på området for enden af Karen Blixens Boulevard.

Forleden gik arbejdet i gang med at vaske betonmuren ren for mange års lag af alger og snavs. Det foregik med en højtryksspuler. I weekenden er betonen blevet malet med en grunder, så malingen kan hænge fast.

Male-arbejdet går i gang d. 7. september og kommer til at foregå, når vejret tillader det. Målet er, at der kan holdes fernisering fredag den 25. September, når E&P Huset holder genåbnings-fest.

Hvis du har lyst til at male med, kan du kontakte Gellerup Gavlmalergruppe: Ring til Helle Hansen på 27832782 – eller kig med på Facegruppen “Liv og glade maledage på Nordgårdhallen”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.