Det var grænseoverskridende på den positive måde, da over 50 børn og voksne fra Gellerup hele søndagen var på fisketur ved Pinds Mølle Put & Take. De mange friskfangede fisk kom på grillen og blev spist med stor appetit.

 Hver tirsdag mødes knap 20 børn i Naturklubben i Gellerup og laver aktiviteter udendørs i byparken. Naturklubben drives af Red Barnet, der også planlægger månedlige udflugter for både forældre og børn.

Søndag gik turen til Pinds Mølle, hvor masser af fisk i put & take-søen svømmede rundt og var klar til at blive fanget. Det blev en fantastisk dag for både børn og voksne, fortæller boligsocial medarbejder Anett S. Christiansen.

”For alle var fiskeriet en helt ukendt verden, men oplevelsen vakte vild begejstring hos alle,” siger hun.

”Det var grænseoverskridende på en god måde. Forældrene var meget engagerede i hele dagens forløb, og børnene syntes, det var fantastisk at fiske – også selvom de ikke fik ret mange fisk på krogen.”

Ved hjælp af net lykkedes det dog at fange tilstrækkeligt med fisk til søndagsfrokosten. De blev grillet og spist med stor appetit sammen med friskbagt brød – også af børnene, der ellers ikke på forhånd havde fisk som en af deres livretter.

Ud over de knap tre timers fiskeri var der også rundbold og cirkus-aktiviteter ved søbredden, og det var nogle meget trætte børn, der midt på eftermiddagen satte sig til rette i bussen og kørte hjemad mod Gellerup.

”Det var i det hele taget en rigtig dejlig dag, hvor både børn og voksne hjalp hinanden og nærmest fungerede som én stor familie,” fortæller Anett S. Christiansen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.