Folkesundhed Aarhus Vest har genoptaget den ugentlige gåtur for kvinder, som bor i Gellerupparken og Toveshøj. Turene fortsætter med de nuværende corona-restriktioner, men du skal nu tilmelde dig på forhånd, hvis du ønsker at deltage.

Gåturen var aflyst fra marts til 1. september, men kvinderne vendte tilbage på trods af den lange nedlukning, og de var meget glade for at kunne komme i gang med turen igen, fortæller sundheds- og trivselsmedarbejder Tine Sædholm Pedersen.

Der var ellers bekymring for, om endnu en lang nedlukning ville få for mange kvinder til at falde fra gåturen og dermed have en negativ betydning for deres trivsel og sundhed.

Gåturen starter normalt tirsdag kl. 13.00 fra Det Boligsociale Hus Yggdrasil, hvor kvinderne samles udendørs inden afgang.

Typisk møder omkring 15 kvinder op, og da corona-restriktionerne begrænser deltagerantallet til 10, bliver de fremmødte nu delt i to grupper. Den ene gruppe har afgang fra Yggdrasil kl. 12.45 og den anden kl. 13.15. Kvinderne går den sædvanlige rute.

Deltagerne plejer at afslutte turen ved at mødes i Yggdrasil og drikke te, kaffe og spise frugt, men afslutningen på gåturen vil nu foregå i Globus1 forskudt af hinanden. Her serveres portionsopdelt frugt og kaffe for kvinderne udendørs.

Gåturen har hidtil været et åbent tilbud, man bare kunne møde op til. Men nu kræver deltagelse i gåturen, at man tilmelder sig. Du skal kontakte Tine Sædholm Pedersen på telefon 4185 4412, hvis du vil med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.