Så er avisen Ferieaktiviteter udkommer og bliver delt ud i alle skoleklasser. I år der det rigtig mange ny aktiviteter rundt omkring i Aarhus, som bl.a. klatring, karate brydning, cheerleading m.m. men også andre éndags arrangement som at bygge sin egen robot.

Det er en rigtig god mulighed for, at dit barn kan få afprøvet nogle nye fritidsaktiviteter – med mulighed for at fortsætte i efteråret.

Der udbydes blandt andet sommeraktiviteter som ”Sportsskole for børn og unge med både fysiske- og psykiske handicap” og så er det en mulighed for at blive ”Pirat for en dag” eller kom ud og løbe i ”Momentløbet”.

Alle arrangementer er gratis, men der er nogle steder begrænset antal pladser, så det er med at være hurtig! Det er derfor meget vigtigt, at du får talt med dit barn om, hvad han/hun har lyst at gå til i sommer, måske sammen med venner. Det kan være alt fra en dags arrangement op til et 5 dages arrangement.

Man må godt melde sig til flere aktiviteter i kataloget og nogle af endags-arrangementer er helt uden tilmelding, I møder bare op.

I uge 20 forventes Gellerups ”Sol og Sommer” at udkomme, og her er der også en masse aktiviteter i Gellerup som er for alle børn i alle aldersgrupper.

Har du bruge for hjælp for at finde ud hvad dit barn har mulighed for at gå til i sommer eller til hjælp til tilmelding, er du velkommen til kontakte foreningsmentor i Gellerup, Anett på tlf. nr. 23897416.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.