Bydelsmødrene i Gellerup sætter lørdag endnu en gang deres præg på lokalområdet, når de sammen med Kræftens Bekæmpelse arrangerer Lyserød Lørdag. For fjerde gang er bydelsmødrene gået sammen med Lokalafdelingen for Kræftens Bekæmpelse, og på lørdag d. 8. oktober sætter et de i beboerhuset Laden på Edwin Rahrs Vej 6B fokus på brystkræft.

Underholdning og information går endnu en gang fint hånd i hånd ved arrangementet. Igen i år stiller regionsformand Anders Kühnau op, og desuden vil Michelle Nymand fra Ung Kræft Aarhus fortælle om, hvordan det er som ung at få konstateret en livstruende kræft.

Desuden taler læge og ph.d.-studerende ved kræftafdelingen AUH, Anders W. Mølby Nielsen, om vigtigheden af at takke ja til de screeninger, man bliver inviteret ind til. Anders W. Mølby Nielsen vil også besvare spørgsmål fra de besøgende.

Udover taler rummer programmet også dans ved en pigedansegruppe fra den somaliske forening Familienetværket, akustisk musik ved en guitarkvartet fra Aarhus Musikskole samt quiz om brystkræft – og som altid både lotteri og auktion med mange flotte præmier doneret af bl.a. ArtByMe, Bilka og flere butikker, restauranter og juicebar i Bazar Vest.

Du kan også støtte Kræftens Bekæmpelses landsindsamling Støt brysterne. Ved at købe kaffe/te/sodavand, forskellige kager samt let fingermad. Og hvis du ikke kan komme, kan du sende et beløb via MobilePay til 84 80 84.

Konferencier er Maria Arianfar Brink. Du får lige hele dagens program her:

Kl. 13.00: Velkomst ved Hans Skou, formand for Aarhus-afdelingen af Kræftens Bekæmpelse
Kl. 13.10: Åbningstale ved regionsformand Anders Kühnau
Kl.13.20: Tale ved Anders W. Mølby Nielsen-Læge og PhD
Kl.13.30: Musik ved guitarkvartet fra Aarhus Musikskole
Kl.14.00: Lotteriet starter
Kl.14.25: Michelle Nymand om at have kræft som ung
Kl. 14.35: Optræden ved pigedansegruppe fra Familienetværk
Kl. 15.00: Auktion til fordel for Støt Brysterne
Kl. 15.30: Lodtrækning og quizvinder
Kl. 15.50: Tale ved Bydelsmor Fardowso Mohamed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.