Efterårsferien er over os, og der er som altid masser af tilbud til børn og unge i Gellerup. Sports- og Kulturcampus tilbyder hele ugen workshops i breakdance og parkour, mens City Vest står klar med uhyggelige, sjove og kreative workshops for hele familien.

Græskar, slim, ansigtsmaling og meget mere. Og det hele er gratis! Sådan lyder City Vests tilbud i næste uge, hvor mange familier holder efterårsferie. Selvom centret har udfordringer, ønsker man fortsat at være et samlingssted for lokalområdet.

”Vi glæder os til at se en masse glade gæster i centret i efterårsferien. Det betyder meget for os, at mange i lokalområdet støtter op om centret, butikkerne og de aktiviteter vi afholder, og vi håber at alle går herfra med nye gode oplevelser,” siger Jacob Hald Christensen, center manager i City Vest.

Her får du et overblik over aktiviteterne:

Lav en græskar-lampe
”Kom og skær dit eget uhyggelige græskar. City Vest har både tusser til at tegne op med, knive og skeer til at udhule græskarrene med og engangsforklæder m.m. klar, når I kommer forbi. Der står en flink medarbejder klar til at hjælpe, så alle kan være med!”

Det sker på Centertorvet: Lørdag den 15.10 og onsdag den 19.10 kl. 11-15.

Halloween maske-workshop
På Centertorvet kan du lave en uhyggelig halloween-maske, som kan tages med i skolen eller til halloween-festen. City Vest har alt, hvad der skal til for at lave en sej maske! Der er et begrænset antal pladser under workshoppen. Kom derfor gerne i god tid og undgå for meget kø.

Det sker på Centertorvet: Mandag den 17.10 – torsdag den 20.10. Alle dage kl. 11-16.

Bliv malet som et uhyggeligt monster
Vil du være en uhyggelig klovn, en ond heks eller måske et skelet? City Vest får besøg af Glimmermarie, som laver flot og sjov ansigtsmaling til børn i alle aldre.

Det sker på Centertorvet under rulletrappen: Torsdag den 20.10 kl. 11-15

Klistret slim med øjne i
Kom og vær med til at lave dit eget slim. Du kan f.eks. putte det i et glas derhjemme som uhyggeligt halloweenpynt. Der er et begrænset antal pladser under workshoppen. Kom derfor gerne i god tid og undgå for meget kø.

Det sker på Centertorvet: Fredag den 21.10 og lørdag den 22.10 kl. 11-16.

Feriebillet til de små gæster
Desuden kan du traditionen tro købe den sjove feriebillet med gaver fra flere af centrets butikker. I år følger der en lille ekstra ting med fra Eventpark Aarhus.

Billetten sælges i Informationen fra fredag den 14.10 til lørdag den 22.10. Den koster 60 kr. og har en værdi af 157 kr.

Breakdance, parkour og Alfons Åberg
Et par hundrede meter længere mod nord er Sports- og Kulturcampus og Globus 1 ligeledes klar med aktiviteter.

Globus 1 har mandag-torsdag i tidsrummet 9-12 en forhindringsbane for de 0-6-årige. Torsdag og fredag kl. 13-20 afvikes det traditionsrige fodboldstævne Gellerup Cup. Tilmelding til Mac på 5118 1894 senest onsdag d. 19. oktober.

Mandag-fredag holder Sports- og Kulturcampus i samarbejde med Black Top Team breakdance workshop battle i Bevægelseshuset. Kl. 12-14 er det for de 8-12-årige, og fra kl. 14 er det for de 13-16-årige.

Mandag-fredag kl. 12-16 er der parkour workshop udendørs på Verdenspladsen med undervisning af Aarhus Parkour. Også denne workshop er gratis og er for børn fra 8 år.

Hvis du ikke er så meget til fysisk aktivitet, kan du mandag-tirsdag og om torsdagen på biblioteket være med til at fejre Alfons Åberg med skattejagt og konkurrencer. Onsdag og fredag kl. 10-13 kan du se film med Alfons Åberg. Mød bare op, det kræver ikke tilmelding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.