Fredag kl. 8 åbner Brabrands nye Netto-butik på hjørnet af Edwin Rahrs Vej og Gudrunsvej, og alle 25 ansatte knokler for at få alt gjort klar til første åbningsdag. Butikken bliver åbner som den første i den nye bydel, som entreprenørvirksomheden A. Enggaard kalder Helheden.

”Vi kommer til at åbne med et brag!”

Sådan lyder det entusiastisk fra distriktschef Kim Stiller Jensen, Netto, som har store forventninger til den nye dagligvarebutik i Gellerup-området, hvor City Vest ellers er det nærmeste sted, man kan købe dagligvarer.

Som butikschef har Netto ansat 25-årige Nicole Kromann, som en dygtig leder. Med 90 ansøgninger var der kamp om de 25 stillinger i den nye butik.

”Jeg var virkelig overrasket over, at vi fik så mange ansøgninger. Heraf var der mange med stor erfaring, som gerne vil være med til at starte en butik op helt fra bunden og sætte deres præg på lokalområdet,” fortæller Nicole Kromann.

Hvad kan man forvente af den nye Netto-butik?

”Du kan forvente en meget velstruktureret butik. Vi går meget op i, at det skal være nemt for kunderne – men egentlig også for medarbejderne – at finde rundt i butikken,” svarer butikschefen.

”Og så kan du forvente, at vi har fokus på menneskene, i den måde, vi rekrutterer, udvikler og leder på. Vi er i øjenhøjde og går meget op i, at der skal være plads til forskellighed. Der skal være en plads til alle i livet,” tilføjer hun.

”Vi vil gerne vise resten af samfundet, at man ikke skal være en bestemt type for at kunne få et job her. Om du så har en diagnose eller har noget andet i bagagen, er vi klar til at se bort fra det, så længe at man er klar til at bidrage til udviklingen af den her butik.”

Butikken bliver indrettet ud fra grundtankerne i det såkaldte Netto 3.0-koncept, der blandt andet omfatter en stor frugt og grønt-afdeling og et stort udvalg af såkaldt convenience-produkter, der er forarbejdede fødevare lige klar til at spise.

I butikken bliver der mulighed for, at man selv kan scanne sine varer via såkaldte selvbetjeningskasser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.