Hvis du er vild med at spille rollespil og leve dig ind i en anden verden, så kommer her et tilbud fra Rollespilsforeningen Elysion. To søndage i maj kommer rollespillerne til Brabrand for at lave gratis workshop for børn i alderen 9-15 år. Det foregår i beboerhuset Laden i Toveshøj.

Når du midt i skoven ser en hel flok elverfolk med spidse ører og kunstige sværd, så ved de fleste, hvad der er på færde: Der er et rollespil i gang. Deltagerne er en del af en fantasiverden, og spiller forskellige roller med eget navn og egen identitet, som deltagerne påtager sig, mens spillet står på.

To søndage i man, d. 14. og 28. maj, kan du prøve, om rollespil er noget for dig. Det er fuldkommen gratis, og man behøver ikke at tilmelde sig på forhånd. Det er rollespilsforeningen Elysion, som står klar i beboerhuset med alt, hvad der skal bruges til en dag i eventyrets verden.

”Vi har både låne-kapper og -tryllestave, så du behøver ikke tage noget som helst med. Du skal bare dukke op på dagen i godt humør og med eventyrlyst,” lyder det fra Noah Adkins fra foreningen.

Søndag d. 14. maj inviterer rollespillerne til et kreativt arrangement kl. 15-18, hvor børnene kan lave rollespils-karakterer, tryllestave og tryllestavsholdere til bæltet. Det er gratis, og de får lov til at tage tryllestavene og holderne med hjem.

Søndag d. 28. maj er der et magisk skole-rollespil på programmet – sådan hen i retning af Harry Potter. Det er ligeledes kl. 15-18. Her kan man tage de ting, man lavede d. 14. maj, med og bruge dem til spillet.

”Hvis man ikke kunne d. 14. maj, er det ikke et problem. I det tilfælde har vi tryllestave med, man kan låne,” understreger Noah Adkins.

Begge søndage foregår det i beboerhuset Laden, Edwin Rahrs Vej 6B, 8220 Brabrand.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til noah@elysionrollespil.dk eller ringe på 30282623.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.