Fædregruppen Baba har ved en generalforsamling den 8. juni i beboerhuset Laden i Toveshøj stiftet foreningen Baba 8220. Med foreningen ønsker fædregruppen at styrke arbejdet for, at fædre deltager i deres børns og unges liv.

Fædregruppen yder rådgivning til familier og vil med den nye forening også have mulighed for at lave aktiviteter for andre fædre og deres børn.

Administrerende direktør i Brabrand Boligforening, Kristian Würtz talte til fædregruppen ved den stiftende generalforsamling, og han lagde vægt på, at der er brug for nogen, der går foran med det gode eksempel:

”Det er væsentligt, at man slutter sig sammen. Fordi det fællesskab i sig selv har betydning! Stor cadeau til jer, der går foran. Når der er nogle, der går foran, kan man begynde at skabe følgeskab. Så kan de næste få oplevelsen af at komme med på et hold.”

Fædregruppen glæder sig til at komme videre med deres arbejde, og som Awil Ade fra fædregruppen udtalte:

”Kommunen og boligforeningen kan ikke løse alle opgaver. Der er også brug for forældrene.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.