Initiativet ”En for holdet” har i løbet af det seneste år samlet flere tons affald i Aarhus-området. På søndag inviterer initiativtager Lisbeth Olesen sammen med folketingsmedlem Camilla Fabricius til affaldsindsamling i Gellerup og Toveshøj.

”August er startet, ligesom juli sluttede. Naturen har virkelig budt på klassisk dansk sommervejr. Det har været vildt, vådt og vindblæst. Alligevel håber jeg, at mange vil være med til at samle skrald ind i Gellerup og Toveshøj, sammen med mig og “En for holdet”.”

Det siger folketingsmedlem og socialordfører for Socialdemokratiet, Camilla Fabricius, som håber at samle en masse mennesker i Gellerup og Toveshøj på søndag d. 13. august.

Hun glæder sig til at være en del af et godt hold frivillige, som har lyst til at gøre en forskel lokalt.

”Jeg er ikke sikker på præcist, hvor mange gange jeg har været med til at rydde op i århusianske lokalområder. Men jeg har gjort det i over 10 år, fordi jeg som tidligere lokalpolitiker, nuværende medlem af Folketinget og socialordfører for Socialdemokratiet nyder arbejdet i øjenhøjde. selvom anledningen er træls,” siger Camilla Fabricius.

”For det giver mening og anledning til gode samtaler at gå side om side med andre århusianere, for at holde vores by ren. Sidst jeg samlede affald sammen med “En for holdet”, indsamlede vi 110 kilo affald på Viby Torv,” tilføjer hun.

“En for holdet” blev stiftet af Lisbeth Olsen i 2022. Hun glæder sig over, at det via Facebook-gruppen af samme navn jævnligt lykkes at samle mange mennesker for at samle skrald i forskellige områder af Aarhus.

“Jeg er ikke ligeglad. Det gør mig glad at se, at naturen er ren. Man har ikke lyst til at gå en tur i skoven, hvis man skal vade i en masse affald,” har hun tidligere sagt til TV2 Østjylland.

Som nævnt kan du på søndag d. 13. august komme med Camilla Fabricius og “En for holdet” på skraldeindsamling i Gellerup og Toveshøj. Holdet mødes ved Laden på Edwin Rahrs Vej 6B kl. 10.00.

Alle starter med at samle affald ved Gudrunsvej, Lenesvej, Janesvej, Edwin Rahrs vej, Karen Blixens Boulevard og Inger Christensens Gade. Der er hapsere, veste og sække, så du skal bare møde op.

Arrangementet slutter med kaffe, kakao og et stykke kage på den anden side af Ringvejen på Hotel Scandic Vest. Her vil der også være mulighed for at vinde en lille gave.

Du kan følge nyheder om arrangementet via denne Facebook-begivenhed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.