Tekst: Anett S. Christiansen

Er du 13 – 17 år, så er der måske nogle aktiviteter i ungdomsskolen hos Ung i Aarhus, som kan interesse dig.

Ung i Aarhus har udsendt et nyt katalog over spændende aktiviteter med alt fra dans, skateboard, fitness, boksning, padeltennis, selvforsvar og yoga. Du kan også få et dykkercertifikat, gå til ridning tegning, rollespil mm. Se Ung i Aarhus-kataloget online via dette link.

At gå til en aktivitet i ungdomsskolen er gratis. Dog kræver det, at du tilmelder dig et hold, og her handler det om at komme først med sin tilmelding. På Ung i Aarhus hjemmeside står der:

”Ungdomsskolen er din mulighed for, sammen med andre unge, at lave spændende aktiviteter, fordybe dig i dine interesser og fag, knytte venskaber, opleve verden, og i det hele taget have det sjovt sammen med andre.

I ungdomsskolen møder du undervisere, der brænder for det samme som dig, og som kan inspirere dig til, hvordan du kan bruge dine interesser, fx når du skal vælge uddannelse eller job. Vores ungdomsskoletilbud er åbne for alle unge fra 7. klasse til og med 17 år med bopæl i Aarhus.”

Hvis du har bruge for hjælp at finde den rigtigt aktivitet eller til tilmelding til en aktivitet er i velkommen til at kontakte Foreningsmentor Anett på tlf. 23897416 eller skriv en sms.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.