Fredag d. 25. august fejrer organisationen GAME gadeidrætten i Gellerup. Det bliver med en eftermiddag fyldt med musik, idræt, dans og workshops i streetart og dans i byparken. Du kan deltage i street-fodbold og streetbasket og desuden opleve lokale Maymi Asgari lave masser af boldtricks.

Alle børn og unge i Brabrand, der brænder for gadeidræt, kan se frem til en fest under åben himmel, når Street GAME rammer Gellerup fredag den 25. august med turneringer i streetbasket og gadefodbold mixet med dans, street art og hiphop Dj’s.

Det er den lokale GAME-zone, der arrangerer Street GAME, og i midten af projektet står unge, lokale frivillige GAME Playmakere, der driver ugentlige træninger for børn og unge i streetbasket, dans, gadefodbold og GAME Girl Zone.

I Gellerup har det i høj grad været pigernes år. Siden januar er syv kvindelige playmakere tiltrådt og har sat gang i fodbold for piger samt GAME Girl Zone, hvor aktiviteterne skifter fra gang til gang.

”Vi glæder os så meget til at give børn og unge en fantastisk oplevelse med gadeidræt og streetkultur. Alle er velkomne her. Det er vores frivillige playmakere, der normalvis sætter gang i en masse aktiviteter i deres eget hood, som er med til at arrangere de her 12 Street GAME’s landet over,” siger Anne Eskerod Pedersen, der er projektkoordinator i GAME.

”De er med til at sikre, at vi når en masse børn og unge, som måske ikke selv havde fundet vej til at være med,” tilføjer hun.

Playmakere er unge, lokale frivillige, som GAME uddanner til at drive ugentlige træninger og andre fede aktiviteter i boligområder. Playmakerne er rollemodeller og er en vigtig del af de sociale forandringer, som GAME arbejder for.

GAME er en non-profit gadeidrætsorganisation, som siden 2002 har arbejdet for at skabe varige sociale forandringer gennem unge-ledet gadeidræt. GAME uddanner unge til ledere og rollemodeller inden for gadeidræt.

Det er gratis at være med i alle aktiviteterne i byparken. Programmet er følgende:
15:30 – 16:15: Sign-up til streetsoccer og streetbasket
16:15 – 19:00: Streetsoccer
19:00 – 19:30: Streetbasket

Desuden er der disse workshops:
15:30 – 17:30: Glitter workshop
16:15 – 18:30: Mal på t-shirts
17:15 – 18:15: Streetdance

16:30 – 18:30: Maymi laver tricks

Street GAME i Gellerup foregår her i Byparken Joops Have, Gudrunsvej 32, 8220 Brabrand. Alle er velkomne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.