Foreningen Yallah!dk er gået sammen med Mellemfolkeligt Samvirke i Aarhus og Café Mellemfolk om en støttekoncert til fordel for de civile ofre i Gaza. Koncerten holdes lørdag d. 28. November kl. 19-23 i Café Mellemfolk i Mejlgade.

”Situationen for civile i Gaza har udviklet sig til en humanitær katastrofe. Koncerten holdes til støtte for de civile palæstinensere i Gaza, som lever under umenneskelige forhold,” skriver Yallah!dk i en pressemeddelelse.

Yallah!dk er en forening af unge med palæstinensisk baggrund, som laver aktiviteter og fortæller om, hvordan det er at bo og leve i Danmark med en to-kulturel baggrund.

”En række musikere, skuespillere og andre, hovedsageligt fra Aarhus, vil denne aften, uden at få honorar, optræde med det formål at sætte fokus på den katastrofale situation i Gaza og desuden indsamle penge til den akutte nødhjælp til civilbefolkningen,” skriver Yallah!dk.

Arrangementet er blevet til i huj og hast, og programmet vil blive opdateret i løbet af ugen. Men den foreløbige liste af optrædende er:

Musik og sang:
Nour Amora og Lana Oudeh
Camilla Dayyani
Libaan Sabrie
Gudmund Auring
Gimo Mendes
Bilal Chaaban

Beretninger og andet:
Shadi Lubbad fortæller om sin familie i Gaza og om deres aktuelle situation
Chadi Abdul-Karim læser digte og fortæller historier

Konferenciers: Chadi Abdul-Karim og Huda Chaaban

Entré ved døren er 100 kr. – men man må gerne betale mere, understreger arrangørerne. Pengene går ubeskåret til MS’ indsamling til nødhjælp for civile i Gaza. Koncerten foregår på Café Mellemfolk, Mejlgade 53, Aarhus C.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.