Der var stort fremmøde til tirsdagens årsmøde i Samvirket i Gellerup og Toveshøj. Flere end 100 deltagere fyldte beboerhuset Laden til sidste plads. De deltog alle i hyldest af årets lokale ildsjæl, Jihan Baynah, som er en vigtig og meget aktiv del af Bydelsmødrene i 8220.

”Jihan er meget omsorgsfuld, god til at videregive informationer, hun er en dejlig kollega, og hun er en god bydelsmor som har været med fra starten, og er klar på det lange seje træk.”

Sådan lød en del af begrundelsen for kåringen af Jihan Baynah som årets ildsjæl i Gellerup og Toveshøj. Fem aktive personer i lokalområdet var nomineret, og Samvirkets styregruppe valgte, at Jihan Baynah skulle have prisen.

”Jeg vil altid henvende mig til hende, hvis jeg har behov for hjælp. Hun er meget aktiv, altid klar på enhver udfordring, hjælper mange kvinder, ringer for dem og hjælper dem hele vejen. Samtidig er hun meget omsorgsfuld og god til at videregive informationer i sit netværk,” skrev indstilleren, Randa Radwan blandt andet.

Jihan Baynah blev tydeligvis meget rørt over udnævnelsen. Desuden fik især også en af de andre nominerede, Allan Fisker, stor anerkendelse fra mødets deltagere, da aftenens vært, Chadi Ali Kayed, læste nomineringen op.

Der var på årsmødet kampvalg om pladserne i Samvirkets styregruppe, hvor følgende blev valgt:

Chadi Ali Kayed, Elsebeth Frederiksen, Randa Radwan, Hanan Yusuf, Hanne Østergaard og Shukri Mahad.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.