I september begynder et nyt kursus for borgerjournalister. Det foregår i Tousgårdsladen på Edwin Rahrsvej og henvender sig til medieinteresserede i Århus Vest og i Viby Syd, hvor vi allerede har oprettet borgerportaler.
Vi skal blandt andet arbejde med helhedsplanerne for de to områder.
Kurset er gratis og indeholder undervisning i journalistik, foto og web. Frem til december mødes vi en gang om ugen samt 3-4 lørdage. Du kommer til at skrive artikler og tage billeder med det kamera, du får udleveret. Når kurset slutter, får alle, der består, et diplom.

Diplom i hånden – og arbejde
Med et diplom i hånden har du mulighed for at fortsætte på portalen og modtage et lille honorar for dit arbejde. Du kan også nemmere blive optaget på en medieuddannelse.
Du kan være kursist samtidig med, at du studerer eller arbejder.
NB: Ny frist: send senest søndag den 24. august en kort ansøgning til projektleder Birger Agergaard på: birger@bydele.dk Skriv, hvorfor du gerne vil på kurset, og skriv lidt om din baggrund. Det forventes, at du skriver et pænt dansk.
Der er plads til 12-14 kursister.
Se også vores søsterportal www.vibysyd.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.