Denne artikel skrives af en borgerjournalist, der lige nu er hjemløs på 14. time. Fredag aften klokken 21 opdagede jeg, at der var fire ubesvarede opkald på min mobiltelefon. Jeg  ringede til det mobilnummer, som stod i displayet og spurgte, om manden i røret havde ringet til mig. "Det kan du tro, jeg har," svarede den venlige mand i den anden ende af røret. "Der er noget i vejen med din lejlighed…."
Ikke før mandag har jeg mulighed for at komme ind i min lejlighed og ikke før da vil politiets teknikere kunne undersøge branden nærmere og fastslå den egentlig brandårsag. Interessant er det dog, at naboens dreng sagde, at røgen lugtede af fyrværkeri.
Min vidunderlige kollega Agnethe Pedersen lånte mig en seng, og jeg har efter en masse efterrationalisering fået anledning til at tænke lidt over livet.
Selvfølgelig er det nærliggende at få associationer til de ildspåsættelser, der har været i området. Dog vil jeg advare imod, at dette munder ud i for voldsomme stereotyper rettet mod bestemte befolkningsgrupper, da fordomme er destruktive og ofte uretfærdige.
Lad os være sammen om at passe godt på Gellerupparken. Det er fremtiden, der er vores – så det er os, der skal forme den. 
                                             Med venlig hilsen                                        
                                          Sean Ryan Bjerremand

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.