Alaa Mohamad startede som medhjælper i Restaurant Hamdan i Bazar Vest, men endte med at købe den.

I dag ejer Alaa Mohamad sin egen restaurant i Bazar Vest. Han er glad for at have opfyldt en stor drøm – han kan bestemme over sig selv.

”Jeg kan godt lide at bestemme over mig selv. Jeg har prøvet, at der var mange, der har bestemt over mig.”

For fem år siden så hans liv lidt anderledes ud – dengang sad han mest derhjemme. Han var på bistand, og var ved at blive træt af konstant at skulle rapportere til myndighederne om, hvad han lavede.

Så startede han som medhjælper hos den tidligere ejer af restauranten, og sugede al den viden til sig, han kunne.

”Jeg fandt jeg ud af, at det var noget spændende noget. Jeg har altid gerne ville have min egen forretning, så spurgte jeg ham en dag, om han ville sælge.”

Alaa Mohamad købte restauranten og har formået at holde forretningen kørende lige siden. Han har fokuseret meget på at sørge for, at kunderne kom igen:

Kunderne skal komme igen
”Det vigtigste er, er at du snakker pænt til dem. Nogen gange så forstår du ikke, hvad de siger. Så skal du prøve at gå ind i deres hjerne. Det har jeg så gjort,” fortæller han, mens han forklarer, at de mange kunder af forskellige nationaliteter kræver forskellig behandling, for at de kommer igen.

Alaa Mohamad står selv i restauranten hver dag, tirsdag til søndag fra halv syv morgen til 21 om aftenen, og har ikke tænkt sig at stoppe lige foreløbigt – han går og pusler med en idé om at åbne et postkontor i den nye bazar. Drømmen er at køre både en restaurant og et postkontor.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.