Knapt er blækket tørt på fredagens aftale om helhedsplanen, før der sendes information ud til alle beboerne.
Der er en del af aftalen, at beboerne skal have hurtig og "massiv" information. Derfor får de allerede en orientering ind i postkasserne i dag fredag.
Ud over brevet kan beboerne også spørge direkte ind til detaljerne:
Lørdag er der åbent på Gellerupsekretariatets informationskontor på Gellerup Bibliotek. Her sidder medarbejdere fra Århus Kommune klar fra kl. 10-13 for at svare på spørgsmål fra områdets beboere. Informationskontoret har desuden åbent hele næste uge fra kl. 12-17.
Beboerne er også i næste uge velkomne i Brabrand Boligforenings administration, hvor medarbejdere kan svare på spørgsmål. Boligfor-eningen afholder derudover informationsmøder for beboerne i Gellerup og Toveshøj i december måned, siger Gellerupsekretariatet i en pressemeddelelse fredag.
Læs aftalens tekst

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.