To digtere og beboere i Gellerup går i denne weekend sammen om en lille udstilling i Cafe Perlen i beboerhuset Yggdrasil. Det er Anett Sällsäter Christiansen og Sean Ryan Bjerremand, der netop har hængt tekster og fotos op som en lille overraskelse.
"Vi vil overaske alle lidt her op til en dejlig weekend med udstillingen “8220 Untold stories“- med flotte illustrationer af foto og tekst. Et projekt jeg og Sean Ryan Bjerremand har arbejdet intenst på hele denne uge for at blive færdige,"
fortæller Anett Sällsäter Christiansen på sin Facebook-profil.
Hun og Sean Ryan Bjerremand er begge aktive beboere i Gellerup / Toveshøj, og formålet med projektet er at visualisere stemninger og drømme blandt beboerne i Gellerup/Toveshøj – tænke ind bag facaderne.

En bedre tro på fremtiden

"Det er visionen med 8220 Untold Stories, som her udstilles for første gang, at give menneskers tanker en stemme og give mennesker en bedre tro på fremtiden ud fra en fornemmelse af, at det var en god udstilling, de så," oplyser  Anett Sällsäter Christiansen.
Anett har i flere år taget billeder med øje for "de ufortalte historier", og det er første gang hun udstiller nogle af sine mange fotos. Sean digter ligesom Annett gør, og i forbindelse med udstillingen har de begge digtet til udstillingens fotos.
Udstillingen er åben ved 1. maj-arangementet i Cafe Perlen og bliver hængende i et par uger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.