Blodet drypper fra det hjerte, skuespiller Thomas Bang holder i sin hånd. Scenen er heldigvis iscenesat og ikke hverdagskost i lejligheden på Gudrunsvej, der lægger lokaler til optagelserne af instruktør Elisa Kragerups kortfilm, som hun og Deluca film laver i anledning af Aarhus Festuge.
Et lille stykke Aarhushistorie
Gellerup Bibliotek danner rammen om nogle af optagelserne til kortfilmen, der handler om magtesløshed og kærlighed. ”Alle har været så hjælpsomme og søde til at stille lokaler til rådighed for os herude,” fortæller Elisa Kragerup.
Valget af location faldt på Gellerup, fordi hun søgte efter en lejlighed med karakter, der lignede noget fra en anden tid; et stykke rigtig Aarhushistorie. Kriterier, som Gellerup Museum opfylder til fulde.
Vægge malet med kaffe
Dog var væggene lidt for pænt hvide, så de blev malet med kaffe, ”men vi retablerer naturligvis det hele igen,” griner Elisa Kragerup.
Filmen er endnu uden en endelig titel, men den bliver klar til festugen, lover Elisa Kragerup.
Filmen vises i Øst for Paradis under overskriften Aarhushistorier og kan opleves fra mandag den 3. september til onsdag den 5. september. Billetpris 25 kr.
Læs mere om Aarhushistorier her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.