På en kold vinterdag tørner madanmelderduoen fra Gellerup.nu ud på kulinariske eventyr i Bazar Vest. Kulden får os til at trække væk fra indgangsområdet og længere ind i basaren, hvor Restaurant og Cafeteria Bazar Vest lyser op.
Vi sætter os godt til rette og vælger henholdsvis en tyrkisk grillret med kalvekød, grøntsager, ris og humus samt tomatsauce og så den klassiske kebabrulle. Maden smager sådan set udmærket, kebabrullen er helt som sådan en skal være: Ikke for tør, ikke for saftig, men et perfekt mix af salat, kebab og dressing pakket ind i fladbrød. Seans grillret får desværre et skud chili for meget, og det bliver ulideligt for tungen. Sean må simpelthen kaste håndklædet i ringen og bestille den tyrkiske buffet i stedet.
Salaten er som den øvrige buffet valgfri, og det føles rigtig godt at kunne sammensætte salaten med friske råvarer i et bredt udvalg. Og tzatzikien er glimrende.
Sean prøver lidt af det hele . Spaghetti i tomatsauce eller flødesauce og ris samt kebabkød og føler sig godt tilpas med de mange forskellige kombinationsmuligheder.
God stemning – tilsat kitsch
Vi sidder midt i lokalerne, som der er gjort et behjertet forsøg på at shine op i meget lyse, nogle vil sige neonagtige farver, som møblerne også er i. Der er kunstblomster og andet på væggen, hvilket alt sammen er med til at skabe en kitschet stemning.
Man føler sig godt tilpas på restauranten, og personalet er særdeles høfligt. De lægger tydeligvist en ære i deres arbejde og kommer med tilbehør til os. Ellers står de stilfærdigt og tilbereder maden.
Efter en time går vi derfra med en følelse af, at vi har været på en restaurant med god mad og med venligt personale.
Denne restaurant kan anbefales som en restaurant til såvel familier, par og gode venner, der gerne vil ud og have noget god mad til rimelige priser. Et enkelt godt råd: Pas på med chilien!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.