Kl. 23.30 onsdag aften blev en 23-årig mand skudt i benet ud for Janesvej 29. Efter blot ti minutter kom politiet massivt til stede og arbejdede hele natten med at finkæmme området. Men der er ikke foretaget anholdelser endnu.
Til stiften.dk siger politikommissær Jesper Jørgensen:
"Der er tale om tre maskerede mænd, som overrasker den 23-årige, da han kommer ud fra ejendommen. De bærer alle såkaldte anonymous-masker. Den 23-årige forsøger at flygte fra stedet, og der bliver skudt flere gange. Omkring tre-fire gange."
Østjyllands Politi oplyser, at det formentlig er er en fejde mellem to familier, der ligger bag skudepisoden. Politiet kendte i forvejen til stridighederne mellem de to familier.
Der er således ikke tale om et bandeopgør. Men det kan være en "fortsættelse" af et lignende opgør for to et halvt år siden ved Bazar Vest, hvor det i følge Stiften.dk var den samme person, der blev skudt i benet. 
Skuddet denne gang gik ind ved akillessenen og gået op bag skinnebenet. Manden er skudt med en ukendt kaliber, men er uden for livsfare.
Ros til beboere og politi
Anett Sällsäter Christiansen bor i samme blok som Janesvej 29, og hun fulgte politiets arbejde:
"Jeg vil rose beboerne, der kom ned til politiet og fortalte, hvad de havde set," siger Anett Christiansen og roser samtidig politiet for deres arbejde, der varede helt frem til morgen, hvor de sammen med hunde finkæmmede arealet. 
"Vi er jo så heldige at have videoovervågning, så mon ikke den kan fortælle lidt mere," siger hun.
Politiet efterlyser vidner, der kan have set skudepisoden eller har andre oplysninger i sagen. Man kan melde ind på tlf. 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.