Du har måske set nogle unge fritidsjobbere gå rundt med materialer og spekuleret over, hvem de er?
Sedler med information, Gellerup.nu og Skræppebladet, er hvad der de seneste uger fyldt omdelerkorpsets tasker, når de er på arbejde.

Fem unge er ansat i den fysiske helhedsplan med en jobbeskrivelse, der lyder på at omdele blad, sedler og andet, der er relevant for Gellerups beboere. Ansvarlig for omdelerkorpsprojektet er Senay Arikan, der derudover er en del af Get2Job i Det Boligsociale Sekretariat, og Vibeke Dam Hansen fra den fysiske helhedsplan.

Det gik stærkt for Omran
En af de unge fritidsjobbere er Omran Ali på 15 år, der har fået de lave blokke i Gellerupparken som rute. Han fortæller:

”Jeg blev meget glad, da jeg hørte om jobbet, og skyndte mig at sende en ansøgning. Det gik måske lidt for stærkt, da den var sjusket og dårligt formuleret. Jeg fik det svar, at jeg skulle sende en ny ansøgning, med lidt mere fyld.”

Omran kom derefter til jobsamtalen hos Senay, hvor han fik godkendt sin ansættelse.

”Jeg er meget glad for det fede job, især fordi det er i Gellerup, da det er mit område. Jeg har allerede lært meget, især med den sjove episode med jobansøgningen.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.