Aarhus’ bedste falafel kommer fra Mustafa Noureddin Faours gule foodtruck. Det blev bevist på foodfestivalen forleden, hvor hans falafel med syltede majroer og specialdressing og gode råvarer vandt prisen som den mest originale ret.  
Det har vakt opsigt, og forleden var Mustafa i studiet til en halv times udsendelse i TV2-serien "Sådan’mark". Henriette smagte hans super-falafel, talte med ham om glæden ved mad, inspirationen fra fars madforretning og glæden ved at udføre frivilligt arbejde i Gellerup.
I udsendelsen vistes et klip fra TV2 Østjylland, hvor et af spørgsmålene lød:
Hvad er det, der er specielt ved din falafel-fars?
"Det er, at den er Mustafa’rs… haha… Jeg kunne ikke lade være," griner han.
Se udsendelsen, hvor han blandt andet også siger, at hvis man betragter det billede af Gellerup, som folk udefra tror er det rigtige, så er kun 10 procent af det rigtigt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.