Gellerup skal med i den store landsindsamling til flygtninge, som holdes 14. november. Men skal det gå rigtig godt, skal der helst flere indsamlere til end sidste gang.
Der er 60 ruter i Gellerup, Brabrand og Årslev, så koordinatoren i Gellerup, Janne Grøntved Larsen, håber på mindst 60 indsamlere på dagen.
"Sidste år var der 25 aktive indsamlere i området, så vi skal have fat i mange flere. Men jeg tror bestemt, at vi kan finde 60 indsamlere til området, da min erfaring fra Gellerup siger mig, at folk har meget lyst til at hjælpe og give en hånd med og særligt når det handler om flygtninge," siger Janne Larsen, som selv har boet Gellerup, men som netop er rykket til Holmstrup. Hun er ny som frivillig koordinator for Dansk Flygtningehjælp.
Tre timers indsamling
Melder du dig som indsamler, skal gå gå med indsamlingsbøssen i tre timer mellem kl. 11 og 14. 
 "Hver indsamler får i gennemsnit samlet 1000 kr. ind. For dette beløb kan Dansk Flygningehjælp f.eks. forsyne 500 flygtninge med rent vand en måned, eller give fire familier nødhjælpspakker med myggenet, tæpper og preseninger, eller give mad til 25 skolebørn i en måned…så det er virkelig værd at spendere tre timer på en god sag, der gør en stor forskel (sidste år blev der indsamet 15 mio. kr.)," lyder koordinatorens gode argumenter.
Siger du ja, kan du sende en mail til Janne Larsen med dit eget og måske dine venners navne, adresser og alder eller cpr.nr. – så er du på listen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.