Der er opstået et gevaldigt kighul fra Gudrunsvej ud til ringvejen – eller måske er det omvendt! Helhedsplanen for Gellerupparken og Toveshøj skal åbne Gellerup op for omverdenen, og det er faktisk det, som er planen lige nu for gravkoen på billedet.
Vi er i den såkaldte Fase 1, hvor en række oplagte forbedringer gennemføres.
Det startede med kraftig udtynding af bevoksninger og bedre belysning. Det fortsatte med en grusfodboldbane med lysanlæg i Gellerupparken – et længe næret ønske fra fodbold- og andre spillere. Toveshøj har fået en motionslegeplads.
Nem adgang til Globus1
Brugerne af Globus 1 får snart en nem adgang til Globus1, idet der også mellem aktivitetscentret og Gudrunsvej er ryddet noget krat. Der bliver lagt fliser inden længe, og derefter skal bilisterne vænne sig til endnu et overgangssted uden fodgængerfelt!
Lige nu er der ønsker om to multibaner i Gellerupparken, en ved Dortesvej og en ved Bentesvej. Hvis det besluttes at anlægge banerne, kan det ske allerede her fra sommer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.