Livsværkstederne søger lige nu frivillige, der har tid og lyst til at give en hjælpende hånd og gøre en forskel for brugerne af Café Vita i City Vest. Arbejdet vil hovedsageligt ligge om eftermiddagen, og der er en række forskellige områder, du kan arbejde indenfor.
Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt med det sociale område og integrationsarbejdet, er her en mulighed for det. Du vil modtage en grundig oplæring og få mulighed for at deltage i interne kurser.
Interesserede kan kontakte Souschef Michael Andersen, der herefter vil holde samtaler med ansøgerne. Michael Andersen kan kontaktes på tlf. 22 52 38 72.
Læs opslaget her
Konkurrence
Udover at drive Café Vita leverer Livsværkstederne også mad ud af huset til 10 eller flere kuverter. Lige nu leder de efter gode forslag til, hvad deres facebookside om denne service skal hedde.
Har du en god idé, så gå ind på Livsværkstedernes Facebookside og stem på det navn, du synes er bedst, eller kom selv med et andet forslag. Bruger de dit forslag, vinder du et gavekort på 400 kr. til brug hos dem.
Deltag i konkurrencen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.