Det er igen ved at være tid til Nordeas ”Gør Det Muligt-pris”. Formålet med prisen er at belønne en person, en klub eller et team, der frivilligt yder en helt særlig og aktiv indsats for at få børn og unge til at dyrke sport og motion.

Til fordel for kræftramte børn
Nordea har nu udvalgt de 20 bedste nomineringer, og her er Khaled Ahmed fra Gellerup en af de nominerede. Sidste år fik Khaled Ahmed tildelt ”Kvartalets ildsjæl-pris”, der uddeles af Gellerupsekretariatet.

Khaled Ahmed er nomineret til ”Gør Det Muligt-prisen” i kraft af sit formandskab i Be There For Each Other, hvor formålet er at få skabt goodwill og respekt om det at hjælpe hinanden. For Khaled Ahmed handler det om at gøre en forskel, og med Be There For Each Other har han for tredje år i streg afholdt en fodboldturnering. Denne gang var turneringen til fordel for kræftramte børn. Alle pengene fra arrangementet gik ubeskåret til Børnecancerfonden.

Se alle kandidaterne til ”Gør Det Muligt-prisen” . Man kan stemme indtil den 28. november klokken 12.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.