Klokken lidt i 17 er der rigtig mange tomme stole i festsalen i Foreningernes Hus, men stille og roligt bliver de fyldt, og lidt over 17 er der kommet 71, kan ordstyrer Anders Glahn tælle sig til. Og der kommer stadig flere.
Der er meget smalltalk i smågrupper, og det er også en del af Samvirket – det at man mødes og hører nyt fra hinanden.
På årsmødet uddeles den årlige pris og foretages valg til styregruppen, og Lone Hedelund fortæller og viser billeder fra årets gang i Samvirket.
Hvad sker der i helhedsplanen?
Mødets ekstra indslag er en gennemgang af den fysiske helhedsplan: hvad sker der med vejene lige nu, og hvordan ligger det med beboerhuse, ældreboliger, bypark, daginstitutioner og så videre.
Det er projektleder Kim Skjelmose fra Brabrand Boligforening, som fortæller og svarer på spørgsmål.
Han bebuder, at der snart sker spændende ting langs den kommende bygade med videre. Nemlig infocenter for helhedsplanen og byparken, samt den lovede kunstgræsbane til afløsning af den nuværende fodboldbane. Den nye bane bliver nabo til Gellerupbadet. 
Mens Kim Skjelmose taler, breder der sig dufte af mange forskellige retter, og ordstyrer Anders Glahn må ligefrem afbryde snakken om helhedsplanen for at få folk til buffeten, mens retterne er varme. Han lover, at Kim Skjelmose bliver der og kan svare på flere spørgsmål.
Delikat mad
Maden er lige så mangfoldig som deltagerne er, og de mange retter er bragt til veje af Den internationale Madklub, Nicheforeningen og cafeen i Globus1. Delilkat er det – næppe oplevet bedre ved noget tidligere samvirkemøde!
Klokken er 19.30, og folk er mætte og trækker ud af døren, alene eller i grupper. Årsmødet er slut for denne gang. Nogle haster hjem, for under årsmødet har det ikke været muligt at benytte toiletterne på grund af et problem med vandforsyningen!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.