I uge 7 er der vinterferie, og skolerne har lukket. Til gengæld sker der en masse spændende for børn og unge rundt omkring i Århus V. Hold øje med den folder, der kommer ud til skoler, institutioner og andre steder. Her kan du se alle aktiviteterne.
Globus1
I Globus 1 er blandt andet fodboldturnering, løb og udsmykning af Globus. Der er aktiviteter fra kl.10 til 18. Aktiviteterne henvender sig til forskellige aldersgrupper og ved nogle arrangementerne er der tilmelding. Du kan finde flere oplysninger i folderen, der bliver delt ud eller på Globus 1’s hjemmeside.
Gellerup Badet
I Gellerup Badet er der svømning. Mandag og onsdag er det for mor og datter, og tirsdag og torsdag for far og søn. Fredag er der svømning for hele familien. Billetter kan hentes i Globus 1. Der er plads til 50 af gangen.
Yggdrasil
I Yggdrasil (Det gule hus) i Gellerupparken er der pigeaktiviteter i det nye kreative værksted. Aktiviteterne henvender sig til piger over otte år. Der bliver lavet sjove tøjdyr og små billeder.
Trivselshuset
Trivselshuset i Bispehaven byder på kreativt værksted hver eftermiddag – tegning, maling og computerspil. Fredag er der overnatning for børn over 12 år. Tilmelding foregår hos Pia Mortensen på tlf.: 86 15 91 97.
Sødalsskolen
På Sødalsskolen er der etnisk madlavning under overskriften ”Smag på verden”. Det koster 150 kr., og tilmelding foregår til Jane Jessen på tlf.: 87 40 55 22. Se desuden hjemmesiden www.madskoler.dk.
Behov for frivillig hjælp
Der savnes frivillige voksne, især til mandag og fredag. Kontakt Globus 1 på tlf.: 87 41 91 55 eller Yggdrasil på tlf.: 86 25 10 16.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.